flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ № 23 від 04.02.2014 р.

06 лютого 2014, 12:59

 

ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

НАКАЗ

 

04 лютого  2014 року                      м. Київ                                       № 23

 

Про внесення змін до наказу Державної судової адміністрації України від 20.09.2013 № 119 "Про реалізацію проекту щодо надсилання судами SMS-повідомлень учасникам судового процесу (кримінального провадження) у місцевих та апеляційних загальних судах"

 

Відповідно до частини першої статті 135 Кримінального процесуального кодексу України, частини шостої статті 74 Цивільного процесуального кодексу України, частини п’ятої статті 147 Закону України "Про судоустрій і статус судів" та з метою забезпечення своєчасного інформування учасників судового процесу (кримінального провадження) про час і місце розгляду справи

НАКАЗУЮ:

1. Внести до наказу Державної судової адміністрації України                    від 20.09.2013 № 119 "Про реалізацію проекту щодо надсилання судами     SMS-повідомлень учасникам судового процесу (кримінального провадження) у місцевих та апеляційних загальних судах" такі зміни:

1.1. Пункт 3 викласти в такій редакції: "Начальникам територіальних управлінь Державної судової адміністрації України та головам апеляційних судів областей, міст Києва та Севастополя, Апеляційного суду Автономної Республіки Крим щомісячно до 5 числа місяця, наступного за звітним, подавати інформацію про кількість SMS-повідомлень, надісланих місцевими та апеляційними загальними судами учасникам судового процесу (кримінального провадження)".

2. Управлінню організаційного забезпечення діяльності Державної судової адміністрації України довести зміст цього наказу до апеляційних судів областей, апеляційних судів міста Києва та Севастополя, Апеляційного суду Автономної Республіки Крим, територіальних управлінь Державної судової адміністрації України та до адміністратора автоматизованої системи документообігу суду.

3. Начальникам територіальних управлінь Державної судової адміністрації України довести зміст цього наказу до місцевих загальних судів.

4. Управлінню з питань судового діловодства розмістити текст цього наказу на офіційному веб-порталі судової влади України.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної судової адміністрації України Положишника В.В.

 

В.о. Голови                                                                                        В. Півторак