flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ 2-АГ

25 березня 2019, 14:32

УСТИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Н А К А З

 

 

18 “ березня 2019 року № 2-АГ

 

 

 

Про чергування суддів та

працівників Устинівського районного суду

 

 

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 26 листопада 2018 року № 2631-VIII “ Про призначення чергових виборів Президента України”, Закону України “Про вибори Президента України”, Кодексу адміністративного судочинства України, беручи до уваги лист Восьмого апеляційного суду від 11.03.2019 року № К-484/19, - НАКАЗУЮ:

 

 

  1. Призначити суддю Устинівського районного суду Кіровоградської області Годованця Івана Алімовича та керівника апарату Устинівського районного суду Кіровоградської області Левченко Ольгу Вікторівну відповідальними за організаційне забезпечення роботи Устинівського районного суду Кіровоградської області та організацію роботи суду із забезпечення дотримання строків розгляду справ виборчої категорії та забезпечення негайної передачі апеляційних скарг разом із справами до суду апеляційної інстанції під час проходження виборчого процесу, чергових виборів Президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року.

 

  1. Затвердити план додаткових заходів щодо роботи Устинівського районного суду Кіровоградської області та забезпечення охорони приміщення, працівників та відвідувачів цього ж суду в період підготовки та в день проведення чергових виборів Президента України.
  2. Встановити чергування відповідальних працівників Устинівського районного суду Кіровоградської області з 26 березня 2019 року до 02 квітня 2019 року згідно графіка.
  3. Зобов”язати суддів Устинівського районного суду Кіровоградської області та працівників апарату цього ж суду мобільно, з урахуванням автоматизованого розподілу справ, прибувати до суду за півтори години після автоматизованого розподілу справ на суддю.
  4. Компенсувати працівникам апарату суду роботу у вихідні дні шляхом надання іншого дня відпочинку за заявами, відповідно до вимог статті 72 Кодексу законів про працю України.
    1. Даний наказ довести до відома всіх працівників суду.
    2. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Суддя Устинівського районного суду

Кіровоградської області І.А. Годованець