flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду 403/320/20

27 серпня 2020, 15:03

УСТИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

28600 смт. Устинівка , вул. О.Мазуренка. 42. Тел.:(05239) 4-14-84;

Справа №403/320/20 Провадження №3/403/138/20

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

Устинівський районний суд Кіровоградської області повідомляє, що 07 вересня 2020 року о 08 год. 30 хв. в залі судових засідань в приміщенні суду за адресою: вул. О. Мазуренка, буд. № 42, смт.Устинівка Кіровоградської області відбудеться судове засідання по розгляду протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ст.173 КУпАП, складеного стосовно Пінчук Вадима   Вікторовича.

В судове засідання викликається:

особа яка притягається до адміністративної відповідальності Пінчук Вадим   Вікторович, останнє відоме місце проживання вул. Паші Ангеліної, 12 с. Криничне Устинівського району Кіровоградської області     поштовий індекс  28630

Роз'яснити особі яка притягається до адміністративної відповідальності, що вона згідно ч.І ст.268 Кодексу України про адміністративні правопорушення має право брати участь у судових засіданнях, знайомитися з матеріалами справи та давати пояснення у справі, що дозволяє особі мати певне, відповідне та чітке уявлення, за порушення норм якого нормативного акта чи за вчинення яких протиправних дій вона притягається до ад­міністративної відповідальності; надавати докази своєї невинуватості, брати участь в оцінці доказів, заявляти письмові або усні клопотання, висловлювати власні думки, наводити пояснення, визнавати чи не визнавати наведені докази, вимагати залучення свідків, якщо вони є, призначення експертизи, витребування довідок, документів тощо; виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження; користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги, користуватися рідною мовою та послугами перекладача, оскаржувати постанову в справі в порядку і строк, вста­новлені статтями 288 і 289 КУпАП;

Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, зобов'язана повідомити суд про причини неявки у судове засідання. У разі неявки без поважних причин або без повідомлення ним причин неприбуття за викликом до суду, а також за відсутності клопотання про відкладення розгляду справи, судове засідання та розгляд протоколу буде проведено за відсутності останнього, у відповідності до положень ст.268 КУпАП.

З опублікуванням оголошення про виклик, особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Дата розміщення на сайті: «27»        серпня   2020 р.
Передав :                                                      Дорошенко В.В.

Опублікував :                                               Тихоступ Ю.Д.